Yaz Stajı Duyurusu

Trakya Üniversitesi Senatosu tarafından alınan karar doğrultusunda; Yılsonu sınavı, Bütünleme sınavı, Yaz okulu sınavları ve Tek ders sınavı sonrası bütün derslerini başarmış mezun durumda olan öğrencilerin stajlarını; ödev, simülasyon eğitimi, proje, vaka analizi gibi yöntemlerle gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.
Staj İş akışı;

• Ø Öğrencinin Mühendislik Fakültesi Web sayfasında yer alan staj formunu doldurup öğrenci kurumsal e-postası (trakya.edu.tr e-postası) üzerinden muhendislik@trakya.edu.tr adresine başvuru yapmasına.

• Ø Bölüm Başkanlığı başvuruda bulunan öğrenciye, öğrenci kurumsal e-posta üzerinden 7 gün içinde stajın yerine verilecek ödev, simülasyon eğitimi, proje vaka analizi vb. muhendislik@trakya.edu.tr adresinden gönderilmesi.

• Ø Teslim edilen stajlar 7 gün içerisinde değerlendirilecektir.

NOT: ÖĞRENCİLERİN STAJA BAŞVURABİLMESİ İÇİN BÜTÜN DERSLERİNDEN BAŞARILI OLMASI GEREKİR.
Bu içerik 16.06.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 3364 kez okundu.