Trakya İnovasyon ve Teknoloji Günleri (7-8 Mayıs Balkan Kongre Merkezi)

Sektördeki gelişmeleri takip edebileceğiniz, inovasyon ve teknolojinin geleceğini çözümleyebileceğiniz, geleceğin sektörleri hakkında farkındalık kazanacağınız ve Türkiye'deki durum ile globaldeki durumu kıyaslama fırsatı elde edebileceğiniz TRAK-IN '18 de bu yıl "Geleceğe Dönük Yerli Sanayi ve Ülkemizin inovasyon hamleleri, Endüstri 4.0, IoT, Yenilenebilir Enerji Kaynakları, Yeni Nesil Araçlar, Depolama Sistemleri ve Genç Girişim" konuları ele alınacaktır.

Sektör liderlerinin katılacağı bu etkinliğe Endüstri 4.0, loT, Yenilenebilir Enerji Kaynakları, Elektrikli Araçlar ve Depolama, Genç Girişimler konularına ilgi duyan katılımcıları 7-8 Mayıs tarihlerinde Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde ağırlayacağız. 
Ayrıca etkinlik süresince katılımcılara çeşitli workshoplar, sürpriz hediyeler verilecek, gün boyu çeşitli ikramlarda bulunulacaktır.

Etkinliğimizin amaçlar
ı;
● Geleceğin Teknolojileri ve İnovasyonları, Endüstri 4.0 ve IoT konularında farkındalık yaratmak,
● Yenilenebilir Enerji Kaynaklarını ve Elektrikli araç teknolojileri konusunda ülkemizdeki ve diğer ülkelerdeki durumu karşılaştırma fırsatı yaratmak,
● Akademisyen, yatırımcı, öğrenci, girişimci ve şirket yetkililerini bir etkinlikte buluşturmak,
● Sektör içerisindeki iletişimi güçlendirmek.

TRAK-IN'18 de bu yıl  ASELSANBOEINGBOSCHSIEMENSMITSUBISHI ELECTRICVESTELNORTHELGÜNDERTEHADGERSAN gibi güçlü firmaların temsilcileri konferans oturumlarında yer alacak. 

Etkinliğimiz Trakya Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilecektir. Etkinliğimizde Türk Telekom destekçiliğinde Ağır Mimar, Otopark.com, Sokak Röportajları, Youtube Muhabbetleri ve yine gün boyu DJ Performansı, Muud Karaoke Yarışması, Kampüs Strike Nerf Turnuvası, Frisbee Challenge ve İmkansız Atış Basketbol Turnuvası düzenlenecektir.
Ayrıca etkinlik boyunca fuaye alanın da sürprizler sizleri bekliyor olacak.

Geleceği Aydınlatan Sen Ol!

7-8 Mayıs Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi

Detaylar sosyal medya hesaplarında takipte kalın!

https://www.instagram.com/ieeetrakya/
https://www.instagram.com/ieeetupes/
https://www.facebook.com/ieeetrakya/

*Katılım Ücretsiz ve Sertifikalıdır.
**Tesla Model Elektrikli Araç Sürüş Deneyimi ve Sürpriz Çekilişler Sizi Bekliyor Olacak.
Ek Resimler
Bu içerik 04.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 973 kez okundu.