İş ve Staj İlanı

İŞ İLANI

Çorlu da bir fabrikaya 1 adet yeni mezun makine mühendisi alınacaktır. Hızlı geri dönüş önemli. İrtibat için Fatih Eren: 0541 590 15 08

Sakarya da Türkiye’nin sektöründe en ileri gelen firmasına Kalıp Tasarım ofisinde çalıştırılmak üzere; SolidWorks programını iyi bilen, İngilizce B1-B2 seviyesinde makine mühendisi alınacaktır. İrtibat: Doç. Dr. Önder AYER onderayer@trakya.edu.tr adresine özgeçmişlerini mail atabilirler.

STAJ

İstanbul Hadımköy’de ekstrüzyon kalıp imalat firmasında staj için 2 kontenjan bölümümüz öğrencilerine ayrılmıştır.

Dilovası/Kocaeli’nde Kalıp imalat firmasında yaz stajı için 2 kontenjan bölümümüz öğrencilerine ayrılmıştır.

İrtibat: Doç. Dr. Önder AYER ile görüşebilirler veya onderayer@trakya.edu.tr adresine mail atabilirler.

Bu içerik 08.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 1532 kez okundu.