Dikey ve Yatay Geçişli Öğrencilerin Ders Muafiyetleri için Başvuru Son Tarihi 07 Ekim Cuma

Dikey ve Yatay Geçişli Öğrencilerin Ders Muafiyetleri için Başvuru Son Tarihi

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ, Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü İntibak İşlemleri Başvuru Esasları 1. maddesi gereğince:

‘Başvurular, öğrencinin üniversiteye ders kaydını yaptırdığı ilk yarıyılın/yılın ikinci haftasının sonuna kadar Mühendislik Fakültesi Dekanlığına ders eşdeğerliği ya da muafiyeti ile ilgili isteğini belirten bir dilekçe ile yapılır. Sonraki yarıyıl/yıllarda yapılacak muafiyet talepleri ya da yapılan muafiyet/intibak işlemlerinin iptaline yönelik istekler kabul edilmez.’

Muafiyet/İntibak ile İlgili Hususlar ve Derslerin eşdeğer sayılma koşulları 3. Maddesi gereğince,

‘Öğrencilerin muafiyet ve intibakları ile ilgili işlemler fakülte başvuru süresinin bitiminden itibaren iki hafta içinde sonuçlandırılır. Öğrenciler, ileriki yarıyıllarda muafiyet ve intibak talebinde bulunamaz’. İntibak kuralları gereğince daha önceden incelemesi yapılan dersler tekrar değerlendirmeye alınamaz.

Muafiyet talepleri, 2016-2017 güz yarıyılı ders kaydını yaptırdığı ilk yarıyılın ikinci haftasının sonuna kadar yani 07 Ekim Cuma gününe kadar kabul edilecektir.

Bu içerik 30.09.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 668 kez okundu.