DERS KAYDI YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE ...

• Tüm öğrencilerin yeni ders planına göre intibak esaslarına uygun olarak ders seçimlerini  http://obs.trakya.edu.tr/ adresine girerek yapmaları gerekmektedir.
  • Ders seçim işlemine geçmeden önce yeni ders planı ile ilgili bölüm sayfasında yayınlanmış olan açıklama ve intibak kurallarını mutlaka okuyunuz.
  • Haftalık ders programında çakışan dersler seçilemeyecektir, önce varsa alt dönemlerden dersler seçilerek, 2011 (dahil) ve daha önceki girişli öğrenciler en fazla 30 kredilik ders seçimi (Atatürk İlkeleri -İnkılap Tarihi ve Türk Dili dersleri hariç) , 2012 (dahil)  ve daha sonraki girişli öğrenciler en fazla 45 AKTS lik ders seçimi yapabilir.
  • Alt dönemden dersi olmayan öğrenciler, ancak sınıflarında ilk %10 a girmeleri halinde toplamda 30 kredi veya 45 AKTS yi aşmayacak şekilde bir üst dönemden ders seçimi yapabilirler.
  • 3. ve 4. sınıftan ders alan öğrenciler Üniversite Alan Dışı Seçmeli Ders grubundan istedikleri bir ders seçimini yapmalıdırlar.

Bu içerik 13.09.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 15543 kez okundu.