2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI PROJE/PROJECT ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

PROJE 1/PROJECT 1, PROJE 2/PROJECT 2 VE PROJE 3/PROJECT 3

ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

  • Proje bilgilendirme formu ekte verilmektedir. Lütfen formlarınızı dikkatle doldurunuz.

 

  • Proje dersleri için doldurmuş olduğunuz bilgilendirme formları en geç 16 Şubat 2024 Cuma günü mesai saati bitimine kadar Öğr.Gör.Dr. Kaan ÖZEL’e e-posta (kaanozel@trakya.edu.tr) ile gönderilmesi gerekmektedir. Gönderilen e-postada, kaçıncı Proje olduğu, öğrenci adı soyadı ve öğrenci numarası açık bir şekilde belirtilmelidir. Gönderilen PDF uzantılı dosyanın ismi, Öğrenci No_Adı Soyadı_Numara şeklinde olmalıdır.

 

  • 16 Şubat 2024 Cuma tarihinden sonra gönderilen formlar dikkate alınmayacaktır. Proje grubu Bölüm Başkanlığı tarafından belirlenecektir.

 

  • 2022 – 2023 Bahar Dönemi sonucunda kendi döneminde ilk 10 (on) sıraya giren ve 2023 – 2024 güz yarıyılı başında açıklanan listedeki öğrenciler istediği öğretim üyesinden proje alabilecektir. Bu nedenle, bu durumda olan öğrencilerin gönderdikleri e-postada tercih edecekleri öğretim üyesini de belirtmeleri gerekmektedir.

 

  • İngilizce projelerde kontenjan sınırlaması uygulanacaktır. Project I (Ö.Ö. ve İ.Ö.), Project II (Ö.Ö. ve İ.Ö.) ve Project III (Ö.Ö. ve İ.Ö.) derslerinin her biri için kontenjan sayıları aşağıdaki tabloda verilmiştir. Belirlenen kontenjan dolduğu takdirde, İngilizce proje seçimine otomatik olarak izin verilmeyecektir. Kontenjan dolduğunda, Türkçe Proje I (Ö.Ö. ve İ.Ö.), Proje II (Ö.Ö. ve İ.Ö.) ve Proje III (Ö.Ö. ve İ.Ö.) dersleri öğrenciler tarafından seçilebilecektir.

 

Dersin Adı

Dersin Kontenjanı

Project-I (Ö.Ö.)

45

Project-II (Ö.Ö.)

11

Project-III (Ö.Ö.)

45

 

Project-I (İ.Ö.)

45

Project-II (İ.Ö.)

11

Project-III (İ.Ö.)

45

 

  • Proje derslerini Türkçe olarak seçmek isteyen öğrenciler için herhangi bir kontenjan sınırlaması yoktur.

 

  • Eksik doldurulan formlar dikkate alınmayacaktır.

 

  • Proje-1/Project-1’den başarılı olamayan öğrenci Proje-2/Project-2’yi, Proje-2/Project-2’den başarılı olamayan öğrenci Proje-3/Project-3’ü seçemez.

 

  • Proje danışmanları Bölüm Başkanlığı tarafından belirlenecektir. Sonuçlar, en geç 01 Mart 2024 Cuma gününe kadar bölüm internet sitesinde duyurulacaktır.

 

  • Proje Tercih Formu ve Proje verecek Öğretim Elemanları listesine ekteki dosyalardan ulaşabilirsiniz.

 

Ek Dosyalar
Bu içerik 09.02.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 2176 kez okundu.