2022-2023 BAHAR YARIYILI PROJE 1/PROJECT 1, PROJE 2/PROJECT 2 VE PROJE 3/PROJECT 3 ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

PROJE 1/PROJECT 1, PROJE 2/PROJECT 2 VE PROJE 3/PROJECT 3 ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

  • Proje bilgilendirme formu ekte verilmektedir. Lütfen formlarınızı dikkatle doldurunuz.

 

  • Proje dersleri için doldurmuş olduğunuz bilgilendirme formları en geç 17 Şubat 2023 Cuma günü mesai saati bitimine kadar Öğr.Gör.Dr. Kaan ÖZEL’e e-posta (kaanozel@trakya.edu.tr) ile gönderilmesi gerekmektedir. Gönderilen e-postada, kaçıncı Proje olduğu, öğrenci adı soyadı ve öğrenci numarası açık bir şekilde belirtilmelidir. Gönderilen PDF uzantılı dosyanın ismi, Öğrenci No_Adı Soyadı_Numara şeklinde olmalıdır.

 

  • 17 Şubat 2023 Cuma tarihinden sonra gönderilen formlar dikkate alınmayacaktır. Proje grubu Bölüm Başkanlığı tarafından belirlenecektir.

 

  • 2021 – 2022 Bahar Dönemi sonucunda kendi döneminde ilk %10 'a giren ve 2022-2023 güz yarıyılı başında açıklanan listedeki öğrenciler istediği öğretim üyesinden proje alabilecektir. Bu nedenle, bu durumda olan öğrencilerin gönderdikleri e-postada tercih edecekleri öğretim üyesini de belirtmeleri gerekmektedir.

 

  • Eksik doldurulan formlar dikkate alınmayacaktır.

  

  • İngilizce projelerde kontenjan sınırlaması uygulanacaktır. Project I (Ö.Ö. ve İ.Ö.), Project II (Ö.Ö. ve İ.Ö.) ve Project III (Ö.Ö. ve İ.Ö.) derslerinin her biri için kontenjan sayısı 45 (kırkbeş) olarak belirlenmiştir. Belirlenen kontenjan dolduğu takdirde, İngilizce proje seçimine otomatik olarak izin verilmeyecektir. Kontenjan dolduğunda, Türkçe Proje I (Ö.Ö. ve İ.Ö.), Proje II (Ö.Ö. ve İ.Ö.) ve Proje III (Ö.Ö. ve İ.Ö.) dersleri öğrenciler tarafından seçilebilecektir.

 

  • Proje-1/Project-1’den başarılı olamayan öğrenci Proje-2/Project-2’yi, Proje-2/Project-2’den başarılı  olamayan öğrenci  Proje-3/Project-3’ü seçemez.

 

  • Proje danışmanları Bölüm Başkanlığı tarafından belirlenecektir. Sonuçlar, en  geç 27 Şubat 2023 Pazartesi gününe kadar bölüm internet sitesinde duyurulacaktır.

 

  • Proje Bilgilendirme Formu, %10 listesi ve Proje verecek Öğretim Elemanları listesine ekteki dosyalardan ulaşabilirsiniz.
Ek Dosyalar
Bu içerik 03.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 3306 kez okundu.