2020-2021 GÜZ DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

PROGRAMDA ÇEVRİMİÇİ-SINAV OLARAK GÖRÜNEN SINAVLAR VERİLEN ZAMAN DİLİMİNDE MICROSOFT TEAMS veya FORMS ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR.SINAV SAATİNDEN ÖNCE GEREKLİ HAZIRLIKLARINIZI YAPINIZ.

BÜTÜNLEME SINAV ŞEKLİ ÖDEV OLANLAR İÇİN 24 SAAT SÜRE VERİLMİŞTİR. SINAVLAR İÇİN EK SÜRE VERİLMEYECEKTİR.

ÖDEVLER DERSLERİN SORUMLU ÖĞRETİM ELEMANLARI TARAFINDAN MICROSOFT TEAMS veya FORMS’ a YÜKLENECEKTİR.

ÖĞRENCİLER TARAFINDAN YÜKLENECEK ÖDEV DOSYALARININ BOZUK VEYA YANLIŞ OLUP OLMADIĞI TAMAMEN ÖĞRENCİNİN SORUMLULUĞUNDADIR.

ÖDEV DOSYASINA ÖĞRENCİ NUMARANIZIADINIZI VE SOYADINIZI YAZMAYI ve İMZANIZI ATMAYI UNUTMAYINIZ.

ÖDEVLERİNİZİ DOC VEYA PDF FORMATINDA MICROSOFT TEAMS veya FORMS SİSTEMİNE YÜKLEMENİZ GEREKMEKTEDİR.

NOT : Makine Mühendisliği Bölümü Bütünleme Sınavlarının büyük çoğunluğu Ödev ve bir kısmı da Çevrimiçi Sınav şeklinde olacaktır. Sınavlara girecek Öğrenci sayılarımızın çok fazla olması ve kontrol edilmesinin zorluğundan dolayı, Sınavlarımızda kamera ve mikrofon kullanılması zorunluluğu yoktur.

NOT: Bütünleme Sınavları için öğretim üyelerimiz Microsoft Teams'de DERS ADI-BÜTÜNLEME adında yeni ekipler oluşturacaktır. Bütünleme sınavına girecek öğrencilerimiz bu ekiplerden sınavlarına katılabilirler

Bütünleme Sınav Programına ekteki dosyadan ulaşabilirsiniz.
Bu içerik 13.02.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1907 kez okundu.