2019-2020 Bahar YY Proje Tercihleri


PROJE 1, PROJE 2 VE PROJE 3 ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

 

  • Proje dersleri için proje danışmanı tercih listelerinin kayıt haftası içerisinde en geç 31 Ocak Cuma günü mesai saati bitimine kadar Öğr. Gör. Dr. Önder AYER'e bizzat veya E-Posta (onderayer@trakya.edu.tr) ile teslim edilmesi gerekmektedir. Gönderilen mailde, kaçıncı Proje olduğu, öğrenci adı soyadı ve öğrenci numarası açık bir şekilde belirtilmelidir. Gönderilen word dosyasının ismi Öğrenci no_Ad Soyad_Numara şeklinde olmalıdır. 31 Ocak 2020 tarihinden sonra gönderilen formlar dikkate alınmayacaktır. 

 

  • E-Posta ile yollanan formlarda “öğrenci bilgileri, tercih yapılan proje ve daha önce yapılan projeler” kısımları eksiksiz olarak doldurulmalıdır. Eksik doldurulan formlar dikkate alınmayacaktır.

 

  • Projeyi Türkçe almak isteyen öğrencilerin OBS Ders Kayıt ekranında “Proje I-II-III” derslerinden seçmeleri ve EK’teki “Proje-1-2-3 Form"unu doldurmaları gerekmektedir. Türkçe Proje ders kayıt listesinde gözükmeyen öğrencinin danışman ataması yapılmayacaktır.

 

  • Projeyi İngilizce almak isteyen öğrencilerin OBS Ders Kayıt ekranında “Project I-II-III”derslerinden seçmeleri ve EK’teki “Project-1-2-3 Form"unu doldurmaları gerekmektedir. İngilizce Proje ders kayıt listesinde gözükmeyen öğrencinin danışman ataması yapılmayacaktır.

 

  • İngilizce projelerde kontenjan sınırlaması uygulanacaktır. İngilizce proje gruplarında yer kalmaması halinde öğrenciler, Bölüm Başkanlığı tarafından Türkçe proje gruplarına kaydırılacaktır. 

 

  • Proje-1’den başarılı olamayan öğrenci Proje-2’yi, Proje-2’den başarılı  olamayan öğrenci  Proje-3’ü seçemez.

 

  • Proje danışmanları Genel Not Ortalaması (GNO) dikkate alınarak Bölüm Başkanlığı tarafından belirlenecektir. Sonuçlar  en  geç 7 Şubat 2020 gününe kadar bölüm internet sitesinde duyurulacaktır.

 

  • Türkçe ve İngilizce Proje Tercih Formlarına EK’teki dosyalardan ulaşabilirsiniz.

 

Ek Dosyalar
Bu içerik 27.01.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 5442 kez okundu.