2018-2019 Güz YY Proje Tercihleri

PROJE 1, PROJE 2 VE PROJE 3 ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

• Proje dersleri için proje danışmanı tercih listelerinin kayıt haftası içerisinde en geç 21 Eylül 2018 Cuma günü mesai saati bitimine kadar Öğr. Gör. Dr. Önder AYER'e bizzat veya E-Posta (onderayer@trakya.edu.tr) ile teslim edilmesi gerekmektedir. 21 Eylül 2018 tarihinden sonra gönderilen formlar dikkate alınmayacaktır.

• E-Posta ile yollanan formlarda “öğrenci bilgileri, tercih yapılan proje ve daha önce yapılan projeler” kısımları eksiksiz olarak doldurulmalıdır. Eksik doldurulan formlar dikkate alınmayacaktır.

• Projeyi Türkçe seçecek öğrencilerin OBS Ders Kayıt ekranında “Proje I-II-III” derslerinden seçmeleri ve EK’teki “Proje-1-2-3 Form"u doldurmaları gerekmektedir. Türkçe Proje ders kayıt listesinde gözükmeyen öğrencinin danışman ataması yapılmayacaktır.

• Projeyi İngilizce seçecek öğrencilerin OBS Ders Kayıt ekranında “Project I-II-III”derslerinden seçmeleri ve EK’teki “Project-1-2-3 Form"u doldurmaları gerekmektedir. İngilizce Proje ders kayıt listesinde gözükmeyen öğrencinin danışman ataması yapılmayacaktır.

• Proje-1’den başarılı olamayan öğrenci Proje-2’yi, Proje-2’den başarılı  olamayan öğrenci  Proje-3’ü seçemez.

• Proje danışmanları Genel Not Ortalaması (GNO) dikkate alınarak Bölüm Başkanlığı tarafından belirlenecektir. Sonuçlar  en  geç 28 Eylül 2018 Cuma gününe kadar bölüm internet sitesinde ve ilan panosunda duyurulacaktır.

• Türkçe ve İngilizce Proje Tercih Formlarına EK’teki dosyalardan ulaşabilirsiniz.
Bu içerik 17.09.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 2663 kez okundu.