Prof. Dr. Ahmet CİHAN ve Prof. Dr. Mehmet Cem ECE emekli oldular

Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü, Termodinamik Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Sayın Prof.Dr. Ahmet CİHAN ve Sayın Prof.Dr. Mehmet Cem ECE emekli olarak bölümümüzden ayrılmışlardır.

Profesör Ahmet Cihan üniversitemizin henüz Edirne Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi olduğu yıllarından itibaren, 1979 yılında  Makine Mühendisliği Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya başlamış ve daha sonra Öğretim Görevlisi ve Öğretim Üyesi olarak çalışmış; Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığı görevlerinde bulunmuştur. Şu anda Beykent Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanıdır.

Profesör Mehmet Cem Ece 1987 yılından beri  Makine Mühendisliği Bölümünde Öğretim Üyesi olarak çalışmış; Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığı, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.

Sayın Ahmet CİHAN ve Sayın Mehmet Cem ECE’ye yaşamlarının bu yeni döneminde mutluluklar diliyoruz.

Makine Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanlığı

Bu içerik 10.12.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 4415 kez okundu.