2016-2017 Bahar Yarıyılı Proje Tercihleri

PROJE 1, PROJE 2 VE PROJE 3 ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

• Proje dersleri için proje danışmanı tercih listelerinin kayıt haftası içerisinde en geç 3 Şubat 2017 Cuma günü mesai saati bitimine kadar Arş. Gör. Dr. Mustafa ARDA’ya bizzat veya E-Posta (mustafaarda@trakya.edu.tr) ile teslim edilmesi gerekmektedir.

• E-Posta ile yollanan formlarda “öğrenci bilgileri, tercih yapılan proje ve daha önce yapılan projeler” kısımları eksiksiz olarak doldurulmalıdır. Eksik doldurulan formlar dikkate alınmayacaktır.

• 3 Şubat 2017 tarihinden sonra getirilen formlarda öğrenci tercihleri dikkate alınmadan, proje danışmanları Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı tarafından atanacaktır.

• Projeyi Türkçe seçecek öğrencilerin EK’teki “Proje Formu”nu; İngilizce seçecek öğrencilerin EK’teki “Project Form”u doldurmaları gerekmektedir. Proje-1’den başarılı olamayan öğrenci Proje-2’yi, Proje-2’den başarılı  olamayan öğrenci  Proje-3’ü seçemez.

• Proje danışmanları Genel Not Ortalaması (GNO) dikkate alınarak Bölüm Başkanlığı tarafından belirlenecektir. Sonuçlar  en  geç 10 Şubat 2017 Cuma gününe kadar bölüm internet sitesinde ve ilan panosunda duyurulacaktır.

• Türkçe ve İngilizce Proje Tercih Formlarına EK’teki dosyalardan ulaşabilirsiniz.

Bu içerik 27.01.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1961 kez okundu.