2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YY DERS KAYITLARI

DERS  KAYITLARINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER:

 

- 2014-15  Öğretim yılı Bahar YY  ders kayıtları 2-6 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Ayrıntılı bilgi için http://obs.trakya.edu.tr/ adresini kullanabilirsiniz.

- Haftalık ders programında çakışan dersler seçilemeyecektir, önce varsa alt dönemlerden dersler seçilerek en fazla 45 AKTS ders seçimi yapılabilir.

- Alt dönemden dersi olmayan öğrenciler, sınıflarında ilk %10 a girmeleri halinde toplamda 45 AKTS’yi aşmayacak şekilde bir üst dönemden ders seçimi yapabilirler.

- 6. ve 8. yarıyıllardaki bölüm içi seçmeli dersleri duyurularda ilan edilmiştir. Bu dersler açılması önerilen derslerdir yeterli sayıda öğrencinin kayıt olmadığı dersler açılmayacaktır. Açılmayan dersler ile ilgili açıklama 9.Şubat.2015 günü bölümün web sayfasından ilan edilecektir. Açılmayan derslere kayıt olan öğrencilerin 11.Şubat.2014 Çarşamba günü saat 16.00 ya kadar ikinci bir seçim yapmaları gerekmektedir.

 - Ders kayıt danışmanlarınızı duyurulardan öğrenebilirsiniz. Daha detaylı bilgi için Trakya Üniversitesi Personel Web Sitesi havuzundan ulaşabileceğiniz danışman öğretim üyesinin kişisel web sayfasını ziyaret ediniz. Ayrıca öğrenci no ile tanımlı e-mail adreslerinizi kayıt haftası süresince takip ediniz.


Başarılı Bir dönem dileği ile…


MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI

Ek Dosyalar
Bu içerik 30.01.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 3461 kez okundu.