"2014-15 Güz Dönemi Kayıt Yenileyecek Öğrencilerimize"

KAYITLARINI YENİLEYECEK ÖĞRENCİLERİMİZE,

Kayıt sırasında dikkat edilecek noktaları bu Üniversitemizin kayıt yenileme (http://oidb.trakya.edu.tr/‘den yapılıyor)  ile ilgili yönetmelik maddelerini ve dikkat edilecek noktaları  bir kere daha vurgulayalım:

1. Kayıt yenileme tarihi:  8-12 Eylül 2014’tür.

2. Ders kayıt işlemlerinde  rehbberlik edecek  Danışmanlarınız size yardımcı olacaklardır.

3. Önceki yarıyıllardan ders ve ders niteliğindeki laboratuvar, proje ve benzeri çalışmaları tekrarlama durumunda olan öğrenciler, öncelikle tekrarlayacakları dersleri alacaklardır.
Bu öğrenciler, danışmanlarının/bölüm başkanının  onayını alarak, bulundukları yarıyılda, tekrar dersleri ile birlikte,  ders saatleri çakışmayacak şekilde  (Tekrarlayacakları derslerden devam almış iseler -devam zorunluluklarının olmadığı dersler haricinde) en fazla toplam 45 AKTS kredilik derse kayıtlarını  yaptırabileceklerdir.

4. Web sayfamızda “Bölümümüz” başlığı altındaki ders programı ile ilgili genel bilgileri okuyunuz.  3. Yıl* öğrencileri herbir dönemleri için birer  tane “Üniversite Seçmeli”, “Mekanik Tasarım Seçmeli” ve   “Isıl Tasarım Seçmeli” dersini almalarına dikkat etmelidir.

5. 4. Yıl ** öğrencileri herbir dönemleri için birer  tane “Üniversite Seçmeli”, birer tane MEKANİK/MAKİNA TEORİSİ (41XX kodlu dersler), ISIL SİSTEMLER/ENERJİ (42XX kodlu dersler) ve  KONSTRUKSİYON/İMALAT (43XX kodlu dersler “Mekanik Tasarım Seçmeli” ve   “Isıl Tasarım Seçmeli” derslerini  almalarına  dikkat etmelidir. 2014-2015 BAHAR YY DA AÇILMASI ÖNERİLEN SEÇMELİ DERSLER

6.Tüm öğrenciler (Hazırlık Okulunun olmadığı/ Türkçe öğretim yapıldığı  dönemlerin öğrencileri- %30 İngilizce zorunluluğu olmayanlar haricindeki -2010’dan önceki girişli -öğrenciler)   açılan İngilizce  seçmeli derslerden (projeler dahil)  en az toplam (iki döneme dağılabilir) iki (2)tanesine  kayıt yaptırmaya dikkat etmelidir.

7. İngilizce Açılacak Seçmeli Dersler: ( 14-15- 1. Dönem)
Mechanical Vibrations (MEC3004)
Composite Materials  Technology (MEC4302)
Non traditional Manufacturing Methods (MEC4304)
Projects I, II,III
 

*3.Yıl  öğrencileri ile 2011’de  Hazırlık Sınıfına/2012’de 1. Sınıfa başlayanlar ve 3. Yıl/ 5.yy’dan yeni ders alacak daha önce girişli  öğrenciler kastedilmektedir.  
**4.Yıl öğrencileri   ile 2010’da  Hazırlık Sınıfına/2011’de 1. Sınıfa başlayanlar ve 4. Yıl/ 6.yy’dan yeni ders alacak daha önce girişli öğrenciler kastedilmektedir. 
 
Başarılı bir dönem dileğiyle.....
 
Makina Mühendisliği Bölüm Başkanlığı
Ek Dosyalar
Bu içerik 06.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2980 kez okundu.